بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه

نشریه آمریکایی: ایران به کابوس سیاست خارجی ترامپ بدل شده است

یک نشریه آمریکایی در تحلیلی، ایران را کابوس سیاست‌ خارجی رئیس‌جمهور آمریکا خوانده و دلایلی را در حمایت از این گزاره مطرح کرده است. ً
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۱ - ۳۰ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 20
کد خبر: ۱۴۱۰۲

به گزارش راهبرد معاصر؛  یک نشریه آمریکایی در گزارشی با اشاره به اینکه ایران بلوف‌های «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا را رو کرده تهران را کابوس سیاست خارجی رئیس‌جمهور آمریکا خوانده است.

 

نشریه نشنال‌اینترست نوشته ایران در همان روزی که اعلام کرد قصد دارد با عبور از سقف‌های مشخص‌شده در «برجام» میزان ذخائر اورانیوم خود را افزایش دهدهشدار داد که می‌تواند جلوی صدور نفت از طریق تنگه هرمز را بگیرد. این نشریه نوشته تهران، دولت ترامپ را با بزرگترین چالش در دو سال و نیم گذشته رو به رو کرده است.

 

این رسانه خاطرنشان کرده که ترامپ دکترین خود در زمینه سیاست خارجی را از یک سو روی تهدید و از سوی دیگر روی ایجاد دگرگونی در گفتمان‌های سنتی سیاست خارجی آمریکا استوار است. طبق این تحلیل، این دکترین را می‌توان در تصمیم‌های دولت آمریکا به انتقال سفارت به قدس، خروج از برجام، خروج از معاهده‌ها، خروج از یونسکو، وضع تعرفه روی کالاهای چینی، تهدید مکزیک در مسئله مهاجرت و حتی اعلام خروج از سوریه مشاهده کرد.

 

در این تحلیل آمده است: «ایران اکنون اولین کابوس واقعی را پیش روی واشنگتن قرار داده است. ایران، بلوف‌های ترامپ را رو کرده است.»

 

نشنال‌اینترست یادآوری کرده که دولت ترامپ در اوائل ماه مه میلادی هشدار داد در صورتی که ایران تهدیدی متوجه ایالات متحده یا متحدان این کشور کند، به آن «پاسخی شدید» خواهد داد. بعد از این هشدار، دولت آمریکا چندین بار ایران را به حمله به متحدان آمریکا متهم کرده است.

 

دولت آمریکا در جدیدترین اتهام‌پراکنی مدعی شده که ایران عامل حمله هفته گذشته به دو نفتکش در دریای عمان بوده است. نشنال‌اینترست نوشته این اتفاق عملاً ادعاهای آمریکا در خصوص اینکه «پاسخ شدید» علیه ایران در کار خواهد بود را به چالش کشیده است.

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار